Din fișiere digitale dezvoltăm produsul tău într-un obiect tridimensional

Transformăm ideeile tale în proiecte realizabile

Colectăm date despre obiecte reale și construim noi modele digitale

Proiectare 3D

Programele noastre de proiectare

Folosind programele de proiectare CAD, te ajutăm de la încă de la început să defineaști obiectul dorit. Pornind de la desene tehnice, schițe 2D sau fie și de la o idee, creeam obiectul dorit conform dorințelor și specificațiilor dumneavoastră.

Contactează-ne

Pentru a ajunge la rezultatul dorit, colaborăm îndeaproape cu clienții noștri, oferindu-le posibilitatea să ne ghideze pe parcursul procesului de proiectare. Aici poți găsi formulatul nostru de contact. Completează-l și lasă-ne să îți aducem ideile la viață.

Printare 3D

Experiența Noastră

Proiectele noastre de printare 3D sunt diverse – de la printrarea modelelor dentare la printarea decorațiunilor de crăciun. Aici poți vizualiza produsele noastre printate 3D și experiența noastră anterioară în acest domeniu.

Imprimantele noastre

Printarea 3D este efectuată printr-un proces aditiv în care straturi succesive de material sunt depuse în diferite forme. Cu ajutorul imprimantelor noastre îți aducem ideile la viață.

Scanare 3D

Cum te poate ajuta scanarea 3D?

Modelele tale pot fi dezvoltate cu o precizie mai mare, procesele de proiectare pot devein mai eficiente și mai rapide, iar zonele greu accesibile pot fi vizualizate cu ușurință. Prin folosirea procesului de scanare 3D ai abilitatea de a determina forma unei obiect în spațiul digital.

WhatsApp Image 2021-12-10 at 15.19.25 (1)
2

Cum funcționează scanarea 3D?

Dispozitivul de scanare analizează un obiect din lumea reală pentru a colecta date 3D despre forma și aspectul acestuia. Scanerul 3D colectează sume mari de puncte de date geometrice pentru a transforma un obiect real într-un model digital precis și de înaltă rezoluție.

Ce utilaje folosim?

Calitatea unei firme se măsoară în utilajele pe care le folosește. 

Scanerul SIMSCAN 3D este ultima adiție la colecția noastră de utilaje 3D. Portabilitatea acestuia ne permite să efectuăm măsurători oriunde și oricând. 

SIMSCAN este unul dintre puținele scanere minimaliste, ușor portabile pe piață. Sistemul de măsurare de înaltă calitate ajută la captarea fiecărui detaliu și la crearea unui model 3D intr-un timp foarte scurt.

Contactează-ne!

Ești gata de un nou început?

Construiește-ți propria ta lume cu ajutorul serviciilor noastre de scanare!

Contact

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.