FURNIZAREA DE PIESE CRITICE IN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19

      All3DWorks vine in sprijinul comunitatii sale, si in sprijinul persoanelor sau unitatilor medicale aflate in nevoie. Echipa noastra isi va folosi resursele pe care le detine in domeniul Proiectarii si Printarii 3D, ajutand pe cat posibil la stoparea acestei pandemii.

 • Putem realiza 3D componentele rare și critice care ar putea fi în scurt timp epuizate din cauza întreruperii lanțului de aprovizionare.

• Ne descrieti piesa lipsa iar noi incercam sa o proiectam si sa o inlocuim cu o versiune 1:1 printata 3D. Fie luam legatura cu furnizorul dumneavoastra sa aflam specificatiile piesei respective. Vom realiza cea mai buna versiune a obiectului de care aveti nevoie.

Avem la dispozitie o gama larga de materiale, rezistente, flexibile sau biocompatibile.

• Ca parte a acestei inițiative, ne propunem sa minimalizam costurile de productie a tuturor componentelor critice necesare stoparii raspandirii virusului. Vom dedica timpul si experienta noastra in vederea realizarii de produse printate 3D indispensabile unei desfasurari cat mai optime in unitatile medicale si nu numai.

Dacă aveti nevoie de o componentă ce nu este disponibilă, asteptam sa ne contactati. Chiar dacă nu credeți că obiectul dorit nu se poate printa 3D, va rugam sa ne trimiteti informații despre acesta, iar noi ne vom stradui sa o realizam.

Consultați exemple despre modurile în care Printarea 3D ajută la stoparea pandemiei COVID 19 în alte țări

Ne dorim sa fim utili in aceasta perioada, ne dorim sa stopam panica si nesiguranta oamenilor cat mai mult posibil.

Devotamentul si dorinta de implicare sunt elemente absolut necesare in momente de criza, iar noi suntem gata sa le oferim in vederea stabilizarii situatiei actuale.

Aveți nelămuriri legate de serviciile sau produsele noastre? Dacă nu găsiţi răspunsul la întrebările dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.

Daca observati lipsa sau imposibilitatea furnizarii unei piese, suntem convinsi ca va putem fi de folos. Va asiguram ca ne vom concentra energia si resursele de care dispunem sa evitam producerea unei situatii critice.

• Proiectarea si printarea 3D a produselor medicale este un nou atuu ce poate fi folosit in vederea stoparii acestei pandemii.

Lasă un răspuns